Money mindset: prijzen bepalen
e-bookcursus

Deze onderwerpen gaan we samen tackelen:
1. Mindset over jezelf
2. Mindset over ondernemen
3. Mindset over geld
4. Prijs berekenen door middel van een uurtarief
5. Prijssoorten
6. Prijsmodellen (bijvoorbeeld meerdere pakketten of een enkel pakket aanbieden)
7. Prijs zelf leren ownen en geloven
8. Prijs communiceren

Heb jij je prijzen bepaald door te kijken naar de prijzen van andere fotografen? Jep, steek je hand maar op. Je bent niet de enige (me included). Het bepalen van je prijzen voor je fotoreportage, meeloopdag of zelfs een foto blijkt voor velen een enorm struikelblok.

In deze e-bookcursus 'Money Mindset: Prijzen bepalen' neem ik je in 70 pagina's stap voor stap, van begin tot eind, mee hoe jij zelf tot een killerprijs komt waar je 100% achter staat. We pakken gelijk de oorzaak mee door niet alleen in te gaan op het praktische gedeelte van je prijzen bepalen, maar vooral ook de mentale blokkades die erachter schuilen. Ik geef je praktische tips, oefeningen, voorbeelden en uitleg. Doordat de cursus in de vorm van een e-book is, kun je de cursus op je eigen tempo volgen en dus helemaal zelf aan de slag gaan wanneer jij wilt! 

€ 34,95

give me that boost

VERNIEUWD IN 2023!

VERNIEUWD IN 2023!

stiekem inkijkje 🤫

Nicky Koopmans Photography

Next >

Veel fotografen zijn onzeker over of ze dit geld wel waard zijn. JA(!), deze struggle heb ik ook vanaf het begin van mijn fotografiecarrière. Onzeker, bang en te lief voor anderen. Door deze e-bookcursus heb ik echter mijn mindset kunnen veranderen en mezelf als fotograaf een boost gegeven. Het begint bij jezelf om te investeren in jezelf, want jij bent het waard, en deze cursus is een goede investering voor jou maar ook voor jou als bedrijf!
Het boek helpt je stapsgewijs en overzichtelijk tot nadenken en tot het bepalen van jou prijs.
Het is goed te realiseren dat de e-bookcursus niet alleen er is om te lezen, maar ook te visualiseren door middel van opdrachten met vakken waar je iets kan opschrijven. Het bevat stappen en oefeningen om zo goede inzichten te geven waar je kan beginnen voor het bepalen van jouw prijzen. De positieve vibes van Jikke geven jou als fotograaf zo'n ontzettende boost voor je zelfvertrouwen! Dit boek geeft jou als fotograaf namelijk niet alleen tips over prijzen bepalen maar ook je gedachtengang. ­

"HET HEEFT MIJN OGEN DOEN OPENEN"

Lieve woorden over de cursus

Sanne van Dee - Equishoots

Next >

Wauw Jikke! Wat een geweldige e-bookcursus heb je in elkaar gezet! En jeetje wat een eyeopener! Hij helpt je niet alleen bepalen van de juiste prijs, maar ook echt om je in deze prijs te helpen geloven.
De opbouw van de cursus zit heel goed in elkaar. Je wordt langzaam klaar gestoomd voor het vragen van de prijs die je echt waard bent. Dit doe Jikke heel goed door je eerst aan te pakken bij waarschijnlijk je zwakste plek, je onzekerheid. Want ben je de prijs die je wilt vragen wel echt waard?
Ik durf dat nu hardop te zeggen: JA! Ik ben zeker de prijs waard die ik wil vragen! Wil je ook volledig in jezelf geloven, al die onzekerheden opzij schuiven en eindelijk de prijs vragen die je echt waard bent? Dan is deze e-bookcursus zeker wat voor jou!

"het helpt niet alleen met het bepalen van je prijs, maar ook om erin te geloven"

Lieve woorden over de cursus

Anoniem

Next >

"CONFRONTEREND, MAAR LOVE IT"

Lieve woorden over de cursus

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!