Menu

Corona sucks doesn't it? Gezellige workshops, meeloopdagen, evenementen, fotoreizen en leuke meetings kunnen allemaal niet doorgaan.

Hey daar leergierige paardenfotograaf! ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ

Untill now!

Hoe zou het zijn...
...dat je van niet รฉรฉn fantastische paardenfotograaf kan leren, niet van twee, maar van wel zeven paardenfotografen!
...als je dit allemaal online kan doen vanuit waar je ook bent? Ja, ook lekker warm in je bed onder een dekentje (I feel you).
...om na een volle week niet alleen je fotografieskills naar het next level te brengen, maar ook je ondernemerskills?
...om dit niet alleen te doen, maar gezellig met andere leuke, ambitieuze mede-paardenfotografen? 

I've got it just for you!

HET DIGITALE EQUINE RETREAT

ik presenteer met trots:

De inschrijvingen voor deze editie zijn gesloten! Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van een eventuele nieuwe editie!

ontvang als eerste nieuwtjes, kortingen, tips en exclusieve toegang bij nieuwe lanceringen! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ

Let's stay in touch!

Wie ben ik?

Hi, ik ben Jikke - jouw host!

Ik ben een enthousiasteling met een enorme liefde voor reizen, katten en eten (who doesn't?)! Vijf jaar geleden begon mijn reis als paardenfotograaf waar ik mijn passie met volle teugen kon uitvoeren! Nu is daar mijn grote passie voor ondernemen, sociale media en marketing bij gekomen en heb ik eind 2020 het roer 180 graden omgegooid. 

Ik ben coach voor paardenfotografen (jij dus!), waarbij ik jou help om jouw paardenfotografie te laten groeien businesswise, maar ook jou op persoonlijk gebied!

In mijn jaren als paardenfotograaf, coach en host van mijn podcast 'Creating Magic' heb ik de gezelligheid mogen ervaren van vele verschillende paardenfotografen. Elk met hun expertise en talent. Voor dit retreat heb ik zorgvuldig top paardenfotografen gevraagd waarvan ik weet dat jij een knallende boost gaat krijgen. Die gun ik namelijk iedereen. Gun jij het jezelf ook?

Meer over Jikke

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

ยฉ 2020 jikke patist

& Algemene voorwaarden