Corona sucks doesn't it? Gezellige workshops, meeloopdagen, evenementen, fotoreizen en leuke meetings kunnen allemaal niet doorgaan.

Hey daar leergierige paardenfotograaf! 🙋🏼‍♀️

Untill now!

Hoe zou het zijn...
...dat je van niet één fantastische paardenfotograaf kan leren, niet van twee, maar van wel zeven paardenfotografen!
...als je dit allemaal online kan doen vanuit waar je ook bent? Ja, ook lekker warm in je bed onder een dekentje (I feel you).
...om na een volle week niet alleen je fotografieskills naar het next level te brengen, maar ook je ondernemerskills?
...om dit niet alleen te doen, maar gezellig met andere leuke, ambitieuze mede-paardenfotografen? 

I've got it just for you!

HET DIGITALE EQUINE RETREAT

ik presenteer met trots:

De inschrijvingen voor deze editie zijn gesloten! Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van een eventuele nieuwe editie!

ontvang als eerste nieuwtjes, kortingen, tips en exclusieve toegang bij nieuwe lanceringen! 💃🏼

Let's stay in touch!

Wie ben ik?

Hi, ik ben Jikke - jouw host!

Ik ben een enthousiasteling met een enorme liefde voor reizen, katten en eten (who doesn't?)! Vijf jaar geleden begon mijn reis als paardenfotograaf waar ik mijn passie met volle teugen kon uitvoeren! Nu is daar mijn grote passie voor ondernemen, sociale media en marketing bij gekomen en heb ik eind 2020 het roer 180 graden omgegooid. 

Ik ben coach voor paardenfotografen (jij dus!), waarbij ik jou help om jouw paardenfotografie te laten groeien businesswise, maar ook jou op persoonlijk gebied!

In mijn jaren als paardenfotograaf, coach en host van mijn podcast 'Creating Magic' heb ik de gezelligheid mogen ervaren van vele verschillende paardenfotografen. Elk met hun expertise en talent. Voor dit retreat heb ik zorgvuldig top paardenfotografen gevraagd waarvan ik weet dat jij een knallende boost gaat krijgen. Die gun ik namelijk iedereen. Gun jij het jezelf ook?

Meer over Jikke

Ja zeker! Als jij ingeschreven staat bij de KVK en je bent geen onderdeel van de kleine ondernemingsregeling (KOR), kun je de BTW van het retreaat aftrekken aan het eind van het eerste kwartaal. Je krijgt namelijk een factuur van mij.

"Kan ik de BTW TERUGKRIJGEN VAN DE BELASTINGDIENST?"

Ho stop. No worries dat je de eerste week van Maart niet kan! De masterclasses worden namelijk opgenomen, waardoor jij na elke masterclass de replay toegestuurd krijgt. Deze is beschikbaar tot 5 april 2021. Je kan dan op een moment waarop je wel kan rustig de masterclasses bekijken. Het maakt dus niet uit of je er live bij bent of niet, maar gezellig is het natuurlijk wel. 
Of het nog een keer gehouden wordt, durf ik nu nog niet te zeggen gezien dit de eerste editie is. Dus pak je kans nu die zich aandoet!

"Ik kan deze week niet. Komt dit nog een keertje?"

Ik kan natuurlijk niet in de portemonnee kijken, maar je moet jezelf afvragen of je het geld en tijd echt niet hebt of dat je het jezelf niet gunt. Zet je wel genoeg prioriteit bij de droom? Vergeleken met materiële investeringen als een lens of een Photoshop cursus is dit een heel ander soort investering. Het is namelijk niet een investering in je kunnen, maar in je kennis en je mindset. Hierdoor ga je niet alleen met je bedrijf groeien, maar ook persoonlijk! De sprekers geven je wel de tools, maar uiteindelijk moet je het zelf uitvoeren. Volg je gevoel en hart en dan kan je geen foute keuze maken (tenzij je rood staat dan niet doen haha).

Je moet geloven in jezelf. Als je het echt graag wilt, ga dan niet denken in problemen maar in oplossingen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je bij dat bedrag komt? Kan je kleding verkopen of dingen in huis dat je niet meer gebruikt. Hoeveel shoots moet je bijvoorbeeld verkopen? Ga in de actiemodus en volop focussen! 💪🏼

"Het is best duur en ik weet niet of het de investering waard is."

Deze masterclasses zijn voor ieder niveau geschikt. Of je nu begint of al langere tijd bezig bent, dit is voor jou! Ik heb juist geprobeerd zoveel mogelijk afwisseling te bieden in onderwerpen en paardenfotografen, zodat er altijd een vlak wordt besproken waar jij op kan groeien. Ook al denk je dat je een onderwerp al kan, is het zo waardevol om inzichten te horen van andere grote paardenfotografen.

"Voor welk niveau zijn de masterclasses geschikt?"

* Zeven live masterclasses van gerenommeerde paardenfotografen. 
* Een gezamenlijke Q&A met alle sprekers.
* BTW
* Een gezellige community via een Facebookgroep
* Virtueel café waarbij je andere gelijkgestemde kan spreken.
* De replays van alle masterclasses die te bekijken zijn tot 5 april 2021. 

"Wat is er inclusief bij de prijs?"

1. Vooral een heel goed humeur, enthousiasme en zin! 💃🏼
2. Mobiel/tablet/laptop of een computer met internet. 
3. Notitieboekje om alle opgedane kennis op te schijven natuurlijk.

"Wat heb ik nodig om deel te nemen aan het digitale equine retreat?"

Dit is niet mogelijk. De replays van de masterclasses komen ook niet apart te koop. Normaal gesproken betaal je voor een masterclass van één paardenfotograaf hetzelfde bedrag of meer. Hoe tof is het dat je nu jezelf kan laten verrassen en inspiratie op doen bij zes andere paardenfotografen?! Mooi meegenomen toch? Ik zou het wel weten!

"Ik heb alleen maar interesse in de masterclass van één spreker. Kan ik ook alleen dit kopen?"

VEELGESTELDE VRAGEN

Nikki de Kerf: Fine-art fotografie.
Ans Roels: Storytelling.
Ryanne Tigchelaar: Start met je business.
Helena Massa: Sportfotografie & Commerciële samenwerkingen.
Mandy Roeting: Actiefotografie.
Emma Emerelle: Photoshop.
Jikke Patist: Personal Branding & Mindset.

"WAT ZIJN DE exacte ONDERWERPEN DIE BESPROKEN WORDEN?"

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!