Ik kan niet wachten om jou mee op sleeptouw te nemen en samen onvergetelijke avonturen te beleven!

fotoreizen voor de reislustige en ambitieuze pAARDENFOTOGRAAF 

Daarom stop ik veel van mijn vrije tijd in het organiseren van het leukste ter wereld – fotoreizen. Met de combinatie van reizen en het helpen van mede-paardenfotografen om letterlijk en figuurlijk hun grenzen te verleggen maak je mij pas echt helemaal blij. 🀩

Heb je niet ook dat je op vakantie bent en op een plek komt waar je wou dat je een paard bij je had om die daar neer te zetten en te fotograferen? Ik wel! Hoe vet is het om dat ook echt te kunnen en in een totaal ander land je grootste passie uit te kunnen oefenen: paardenfotografie. Ik kan je zeggen dat ik er geen genoeg van krijg!

Heb je ook niet dat je op vakantie bent en op een plek komt waar je wou dat je een paard bij je had om die daar neer te zetten en te fotograferen? Ik wel! Hoe vet is het om dat ook echt te kunnen en in een totaal ander land je grootste passie uit te kunnen oefenen: paardenfotografie. Ik kan je zeggen dat ik er geen genoeg van krijg!

Daarom stop ik veel van mijn vrije tijd bijna in het organiseren van het leukste ter wereld – fotoreizen. Met de combinatie van reizen en het helpen van mede-paardenfotografen om letterlijk en figuurlijk hun grenzen te verleggen maak je mij pas echt helemaal blij.

Fotoreis IJsland

Fotoreis Noorwegen

let's go! ✈️

Count me in! ✈️

hierom ga je gezellig mee op fotoreis met mij πŸ’ƒπŸΌ

on-nederlandse locaties

Hoe tof is het om op locaties te komen en de mogelijkheid te hebben geweldige foto's te maken voor in je portfolio die niet in Nederland te vinden zijn! Denk aan hoge bergen, kilometerslange ruige natuur, watervallen, oude ruΓ―nes en ga zo maar door. Locaties die al een WOW-factor hebben van zichzelf. Zet er nog een paard in en het droomplaatje is compleet! Dit wordt allemaal al voor je tot in de puntjes geregeld tijdens de fotoreizen. Het enige wat jij hoeft te doen is het nog vast te leggen! 😍 

Een fotoreis staat niet alleen in het teken van fotograferen, maar ook het bezoekende land ontdekken en ervan genieten

herrineringen met een toffe community

Je maakt deze fotoreis niet in je eentje, maar met een groep vol gelijkgestemde enthousiastelingen! Je leert daardoor niet alleen van mij, maar vooral ook van elkaar. Samen maken we er een onvergetelijke reis van die elkaar steunt door dik en dun! 

Niet alleen tijdens de fotoreis, maar ook voor de reis kunnen we samen genieten van de voorpret en na de reis weten we precies waar je het over hebt als je weer eens moet lachen over een inside joke die ontstaan is tijdens de reis. Waarschijnlijk van dat ik weer lomp gevallen ben... πŸ˜‚

De fotoreizen kenmerken zich altijd met een kleine groep die mee gaat. Dit zorgt voor meer persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens de fotoreis.

De fotoreizen zijn vooral gericht op het leren vastleggen van de connectie tussen mens en paard. Echter zijn er tijdens fotoreizen ook meermaals de mogelijkheden tijdens de vele fotosessies om alleen paarden in de prachtige natuur vast te leggen en paarden in actie voor de lens te hebben.  Zo bieden we je praktijkervaring op alle vlakken van de paardenfotografie en kan ik je optimaal begeleiden met alles waar je tegen aan zou kunnen lopen.

Ik reik je alle tools aan die je nodig hebt over fotografie, het aansturen van modellen en het bewerken van de foto's tot een plaatje waar je U tegen zegt! πŸ™ŒπŸΌ

theorie en praktijk op alle vlakken van de paardenfotografie

Niet alleen kennis over fotografie & photoshop, maar ook ondernemen & marketing!

De workshops tijdens de fotoreizen zullen niet alleen gaan over de theorie, de praktijk of het bewerken van foto’s. Ik leer je namelijk ook meer over marketing en communicatie met je klanten voor, tijdens en na de fotoreportage en ondernemen!

Zo kom je niet alleen thuis met een onderscheidend portfolio met een volle WOW-factor, maar zit er ook alle componenten in om jou als fotograaf naar de next level te tillen samen met je bedrijf!

Ik kan niet wachten om jou persoonlijk te laten groeien! πŸ’ͺ🏼


ontvang als eerste nieuwtjes, kortingen, tips en exclusieve toegang bij nieuwe lanceringen! πŸ’ƒπŸΌ

Let's stay in touch!

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!