unleash the wilderness

You're welcome to join

Lees meer!

Is dit jouw uitzicht volgend jaar?

Ga met mij en Lieselotte mee naar het mythische Zuid-IJsland voor een zeven-daagse fotoreis! Krijg de kans om dit geweldige land te ontmoeten en oog in oog te staan met de IJslanders in bekende IJslandse omgevingen van krachtige watervallen tot hoge bergen bedekt met mos en van ijsblauwe gletsjers tot gitzwarte stranden. Oh en hopelijk hebben we het geluk van de prachtige, paarse lupines in bloei.

We zijn de eerste die een reis organiseren naar Zuid-IJsland waarbij er voornamelijk gefocust wordt op de band tussen eigenaar en paard. Dat is niet alles, want er is ook absoluut de mogelijkheid voor spectaculaire actiefoto's, foto's in een kudde, portretfoto's van het paard alleen en eventueel zelfs rijfoto's.

Just watch...

dit is niet je typische fotoreis

Hallo! Mijn naam is Lieselotte van LCPD.be, 26 jaar en ik ben een Belgische (full-time) fotograaf. Ik specialiseer mij al 10 jaar op het gebied van honden- en paardenfotografie. Daarnaast met drie eigen IJslandse paarden en meer dan 10 trips aan het land zelf, kan je mij met recht een IJslandfanaat en expert noemen.

Lieselotte

Hi! Ik ben Jikke, 24 jaar en een enthousiaste reisfanaat uit Nederland. In het dagelijkse leven ben ik ondernemerscoach voor dierenfotografen en organiseer ik mijn grootste passie; fotoreizen. Het is mijn missie en droom om zoveel mogelijk andere fotografen mee te nemen naar een nieuwe omgeving om zo jou persoonlijk en als bedrijf te laten groeien.

Jikke

Wie zijn je hosts voor de week?

Het staat niet alleen in het teken jouw portfolio die echte wow-factor te bezorgen met magische foto’s en gezelligheid, maar ook in het teken van ontspanning en het land te verkennen. Er is dus bijvoorbeeld ook de tijd om te sightseeën, te relaxen in een hotspring en zelfs de mogelijkheid om de omgeving te verkennen op de rug van een echte IJslander. 

Deze fotoreis gaan we niet alleen aan de slag met fotografie, maar sta ook jij en je bedrijf centraal! 

We gaan brainstormen over je doelen en ideeën, bespreken punten waar je tegenaan loopt en is er tijd voor brandingfoto's. Daarnaast leer je meer over marketing (hallo sociale media), sales, mindset ondernemen en communicatie met je klanten.

Point three: deze reis wordt gekarakteriseerd doordat we ons focussen op de ambitieuze fotograaf die al zijn of haar camera-instellingen onder de knie heeft. De theorie wordt dus niet meer uitvoerig besproken in een workshop. Hierdoor is er meer tijd voor andere kennis en het land te bezichtigen.
Vragen staat echter altijd vrij!

Meer over jikke

Meer over lieselotte

Favorites of Iceland

INVESTMENT

details

De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

* Gezellige voorbereiding door te zorgen voor optimale voorpret via een eigen Whatsappgroep en een eigen Facebookgroep waar we alle excitment alvast kunnen delen.

* Vele, diverse fotosessies met modellen met hun prachtige paarden op verschillende locaties met verschillende lichtsituaties.

* Persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens de gehele fotoreis.

* Talloze workshops waar we al onze kennis delen wat betreft fotografie, bewerken, ondernemen en marketing. En je krijgt een tastbaar naslagboekje met alle informatie.

* Transfers van en naar de fotosessies inclusief prachtige routes en karaoke. 🚗 

* Alle kosten voor het 'huren' van de locaties.

* Zes overnachtingen met een eigen bedje om heerlijk in bij te komen van alle indrukken.

* Brandingfoto's die je kunt gebruiken voor je website, sociale media en andere communnicatie-uitingen.

* Je persoonlijke tourguides (that's us) en chauffeurs (that's also us) voor het sightseeën en een toffe groepsvormende activiteit

* Altijd genieten van onze kookkunsten bij elk ontbijt, lunch , tussendoortjes en diner!

* Eventuele transfer van en naar het vliegveld Keflavik International Airport (KEF).

*. Een toffe, volle goodiebag om deze herinnering voor altijd tastbaar te houden.

* Onvergetelijke avonturen met een geweldig leuke groep!  

ga jij mee op avontuur?

en krijg inclusief bij de prijs:

€ 1849-

Sign me up! 🥳

VOL!

V
o
l

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen bij deze reis!

Aanmelden voor de reservelijst

Dankjewel voor je aanmelding!

We'll be in touch soon of je een plekje hebt!

Mariëlle Dupon - Mariëlle Dupon Photography

Next >

Eind februari ben ik mee geweest met de fotoreis naar Noorwegen, georganiseerd door Eliane en Jikke. En wat een geweldige dingen hebben we meegemaakt. Van het prachtige Noorse landschap waar ik toch echt wel verliefd op ben geworden; tot de geweldige, spontane en lieve modellen met hun prachtige paarden. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik het onwijs naar mijn zin heb gehad. Zowel op fotografie gebied als met

"Dit was echt een reis om nooit nooit nooit meer te vergeten."

Lieve woorden

Eind februari ben ik mee geweest met de fotoreis naar Noorwegen, georganiseerd door Eliane en Jikke. En wat een geweldige dingen hebben we meegemaakt. Van het prachtige Noorse landschap waar ik toch echt wel verliefd op ben geworden; tot de geweldige, spontane en lieve modellen met hun prachtige paarden. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik het onwijs naar mijn zin heb gehad. Zowel op fotografie gebied als met de gezellige meidengroep. Er was een hele fijne afwisseling tussen theorie en praktijk, maar ook tijd om vragen te stellen. Als je ergens vast liep dan was er altijd wel iemand om je uit de brand te helpen of even mee te kijken.

Kortom; dit was echt een reis om nooit nooit nooit meer te vergeten. Ik heb heel erg genoten van elk moment (Yes, ook de momenten waarop het ijskoud was) en weet heel zeker dat zowel beginnend als de gevorderde fotograaf iets gaat hebben aan de reis.

de gezellige meidengroep. Er was een hele fijne afwisseling tussen theorie en praktijk, maar ook tijd om vragen te stellen. Als je ergens vast liep dan was er altijd wel iemand om je uit de brand te helpen of even mee te kijken. Kortom; dit was echt een reis om nooit nooit nooit meer te vergeten. Ik heb heel erg genoten van elk moment (Yes, ook de momenten waarop het ijskoud was) en weet heel zeker dat zowel beginnend als de gevorderde fotograaf iets gaat hebben aan de reis.

Evi Huygelen - Evi Huygelen Photography

Next >

Ik denk nog elke dag aan die fantastische reis. ik zou ze zo weer over doen 😍 Wat een fantastisch avontuur was de Noorwegen reis. Een super leuke groep, prachtige verblijfslocaties en waanzinnig mooie fotoshootlocaties. Eliane en Jikke hebben aan elk detail gedacht. Ons album met foto's is enorm groot en afwisselend. Dit door de diversiteit aan modellen en paardenrassen maar ook door de afwisseling in landschappen die als 

"wie twijfelt heeft ongelijk."

Lieve woorden

Ik denk nog elke dag aan die fantastische reis. ik zou ze zo weer over doen! 😍 Wat een fantastisch avontuur was de Noorwegen reis. Een super leuke groep, prachtige verblijfslocaties en waanzinnig mooie fotoshootlocaties. Eliane en Jikke hebben aan elk detail gedacht. Ons album met foto's is enorm groot en afwisselend. Dit door de diversiteit aan modellen en paardenrassen maar ook door de afwisseling in landschappen die als achtergrond gekozen werden. We kregen uitleg over photoshop en leerden over personal branding. Geen enkele vraag was teveel en er werd tijd gemaakt om iedereen persoonlijk te begeleiden. Terwijl de deelnemers nagenoten van een prachtige shoot en al aan de nabewerking begonnen, stonden Eliane en Jikke in de keuken om heerlijke maaltijden te bereiden en ons te verwennen met warme chocomelk. Wie twijfelt heeft ongelijk. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijk avontuur. 

achtergrond gekozen werden. We kregen uitleg over photoshop en leerden over personal branding. Geen enkele vraag was teveel en er werd tijd gemaakt om iedereen persoonlijk te begeleiden. Terwijl de deelnemers nagenoten van een prachtige shoot en al aan de nabewerking begonnen, stonden Eliane en Jikke in de keuken om heerlijke maaltijden te bereiden en ons te verwennen met warme chocomelk. Wie twijfelt heeft ongelijk. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijk avontuur.  

Je krijt ter voorbereiding een hele waslijst toegestuurd, maar de belangrijkste dingen:
* Spiegelreflexcamera met zoomlens (minimaal 200mm)
* Voldoende geheugenkaartjes
* Cameraoplader en minimaal twee accu’s
* Een externe harde schijf of USB met voldoende geheugen
* Een laptop met Adobe Photoshop of gelijkwaardig

Kledingbenodigheden die we aanraden voor de reis:
* Winddichte (en bij voorkeur ook waterdichte) jas en broek
* Dikke trui, dikke sokken, handschoenen, sjaal en muts
* Comfortabele schoenen waar je makkelijk op kan lopen (bijvoorbeeld wandelschoenen)
* Eventueel waterschoenen om in het water te gaan

Wat heb ik nodig voor deze fotoreis?

* Fotoapparatuur etc.
* Verzekering
* Vervoer naar Keflavik, IJsland
* Eventuele rit op een IJslander
* Eventuele extra uitgaven aan maaltijden, snacks, uitjes of souvenirs

Wat is exclusief bij de prijs?

Deze fotoreis is geschikt voor fotografen die al weten hoe hun camera in elkaar steekt. We bespreken namelijk niet gezamenlijk de theorie. Uiteraard is het wel mogelijk om vragen te stellen. Je hoeft echter geen bedrijf te hebben of paardenfotograaf te zijn. Tijdens deze reis draait het alleen wel om paardenfotografie, dus affiniteit met paarden is wel zo handig (ook voor jezelf). Ben je minderjarig? Geen probleem! Met schriftelijke toestemming van je ouders ben je gezellig welkom bij deze fotoreis. Bij gezondheidsproblemen of aandoeningen graag contact opnemen om samen te overleggen wat er mogelijk is.

Let op: de meeste locaties zijn makkelijk loopbaar, maar houd er rekening mee dat het een intensief programma is waar we veel fotosessies zullen hebben. Daarnaast is er sprake van midnight sun, waarbij het op een dag nauwelijks donker wordt. De fotosessies kunnen dus erg vroeg of erg laat plaatsvinden in verband met de stand van de zon en het ontwijken van de toeristen. We proberen te zorgen voor zoveel mogelijk (keuzes tot) rust en ontspanning. Twijfel je? Stuur ons een berichtje en we kijken gelijk met je mee!

Ben ik geschikt voor deze fotoreis?

Er zijn twee opties om in IJsland te komen. De meest voor de hand liggende manier is om per vliegtuig te reizen naar het vliegveld Keflavik International Airport. Een retourtje kan je vaak voor zo'n 300 euro vinden via bijvoorbeeld Transavia of Icelandair. Je kunt er ook voor kiezen om per auto naar Keflavik, IJsland te reizen. Ik zal dan per e-mail je het exacte adres toe sturen.

Hoe kom ik in Ijsland?

* Alle fotosessies en begeleiding
* Diverse workshops met goodiebag en tastbaar boekje met alle informatie
* Transfers van en naar de locaties van de fotosessies inclusief locatiekosten
* Al het ontbijt, lunch en diner
* Zes overnachtingen met een eigen bed
* Eventuele transfer van en naar het vliegveld Keflavik International Airport
* Commercieel gebruik van je eigen foto's.
* BTW

Wat is er inclusief bij de prijs?

1/2

Next questions

Helaas hebben we de afweging moeten maken om alleen in het zuiden van IJsland te blijven tijdens deze reis. We zullen dus niet naar Kirkjufell gaan waar we wel waren bij de voorbereidingsreis. Buiten dat de reis dan een stuk duurder zou zijn door schaarste aan groepsaccomodaties, zitten we dan veel meer in de auto wat zonde is van de tijd die al weinig is voor dit prachtige land!

Gaan we niet naar andere delen van IJsland?

Een belangrijke vraag en iets waar we zeker mee bezig ben geweest. Ik benoem hieronder een paar punten die deze fotoreis onderscheid van andere fotoreizen die nu door andere Nederlandstalige fotografen worden aangeboden.

* Het is in het prachtige IJsland, waarbij we ook echt het land gaan ontdekken door veel locaties te bezoeken in het zuiden van IJsland met opties om het land beter de verkennen.
* De fotoreis zal gehouden worden tijdens de zomerperiode, waardoor we hopelijk ook echte zomerse foto’s kunnen maken met de paarse lupines. Daarnaast kan je het typische midnight sun meemaken. Dat betekent dat het nooit echt donker wordt (geen noorderlicht dus helaas) en bijzondere zonsondergangen en zonsopgangen geeft.
* We houden ontzettend veel fotosessies op wel zeven heel verschillende locaties! Je doet hierbij dus veel praktijkervaring op en komt met fantastisch portfoliomateriaal thuis.
* De modellen zijn bijna allemaal grote stoeterijen in de IJslandse wereld. Een unieke kans om hun allemaal voor de lens te krijgen.
* De fotoreis is vooral gericht op het leren vastleggen van de connectie tussen mens en paard. Echter geven we tijdens deze fotoreis ook meermaals de kans om alleen paarden in de prachtige natuur vast te leggen en paarden in actie voor de lens te hebben.
* Het is een kleine groep van maximaal acht deelnemers die mee gaan. Dit zorgt voor meer persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens de reis.
* De workshops zullen niet alleen gaan over de praktijk of het bewerken van foto’s. We leren je namelijk ook meer over marketing, sales en communicatie met je klanten voor, tijdens en na de fotoreportage.
* Ik geef geen workshops in Nederland over mijn fotografie of bewerken, dus het is een unieke kans om te kijken hoe ik werk!

Waarin verschilt deze fotoreis van andere fotoreizen?

Er zal twee weken na aanmelding en bevestiging een aanbetaling van zo’n 15% van het totale bedrag verstuurd worden. Na een aantal maanden wordt er pas een factuur verstuurd met de rest van het bedrag. Ook betalen in termijnen is een mogelijkheid!

Hoe gaat de betaling in zijn werking?

Lieselotte is al meer dan 10 keer in IJsland geweest en weet dus precies wat je minimaal op een dag aan moet om het niet koud te hebben. Het is lastig te voorspellen wat het weer zal zijn in IJsland tijdens de reis. Ze zeggen niet voor niets dat als je het weer in IJsland niet leuk vindt vijf minuten moet wachten. We gaan met een reden in juli vanwege het meest stabiele weer dan. De temperatuur schommelt de hele dag rond de 15 graden. Vooral de wind kan echter koud zijn in vergelijking met Nederland. Zie het als altijd een dag aan het strand met de vaaak bijbehorende stevige wind. De fotosessies zullen qua tijd afgestemd worden op het weer. No worries en laat dit je vooral niet tegen houden om je aan te melden!

Hoe is het weer in Ijsland?

2/2

Next questions

We willen natuurlijk de prijs zo laag mogelijk houden, zodat het voor zoveel mogelijk verschillende mensen toegankelijk is. Helaas is IJsland een erg duur land om te verblijven, waardoor we genoodzaakt zijn om de prijs ook hoger te doen. We willen natuurlijk jou tijdens de reis wel lekker eten kunnen geven, heerlijk laten slapen en comfortabel laten reizen. Hier besparen we dan ook niet op. Tevens zitten er verscheidende workshops in de fotoreis, waarbij wij als fotografen ons volledig openstellen om je zoveel mogelijk te laten groeien en hebben we veel tijd en geld geïnvesteerd om deze fotoreis tot in de puntjes voor te bereiden.

Waarom is de fotoreis zo duur?

VEELGESTELDE VRAGEN

ontvang als eerste nieuwtjes, kortingen, tips en exclusieve toegang bij nieuwe lanceringen! 💃🏼

Let's stay in touch!

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!