Sta jij hier de volgende keer?

INVESTMENT

details

De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

€ VOLGT

*  Vele, diverse fotosessies met modellen met hun prachtige paarden op verschillende locaties met verschillende lichtsituaties.

* Persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens de gehele fotoreis.

* Talloze workshops waar ik je al mijn kennis deel wat betreft fotografie, bewerken, ondernemen en marketing. En je krijgt een tastbaar naslagboekje met alle informatie.

* Transfers van en naar de fotosessies inclusief tol en karaoke. 🚗 

* Vijf overnachtingen met een eigen bedje om heerlijk in bij te komen van alle indrukken.

* Altijd genieten van mijn kookkunsten bij elk ontbijt, lunch , tussendoortjes en diner!

* Eventuele transfer van en naar het vliegveld Oslo Gardermoen.

*. Een toffe, volle goodiebag om deze herinnering voor altijd tastbaar te houden.

* Onvergetelijke avonturen met een geweldig leuke groep!  

rol jij de volgende keer in de sneeuw?

aanmelden nog niet mogelijk

en krijg inclusief bij de prijs:

Je krijt ter voorbereiding een hele waslijst toegestuurd, maar de belangrijkste dingen:
* Spiegelreflexcamera met zoomlens (minimaal 200mm)
* Voldoende geheugenkaartjes
* Cameraoplader en minimaal twee accu’s
* Een externe harde schijf of USB met voldoende geheugen
* Een laptop met Adobe Photoshop

Kledingbenodigheden die we aanraden voor de reis:
* Waterdichte (en bij voorkeur ook winddichte) winterjas
* Skibroek
* Comfertabele schoenen waar je makkelijk op kan lopen (bijvoorbeeld wandelschoenen)

Wat heb ik nodig voor deze fotoreis?

* Fotoapparatuur
* Vervoer naar Oslo, Noorwegen
* Afscheidslunch op de laatste dag
* Eventuele extra uitgaven aan maaltijden, snacks of souvenirs

Wat is exclusief bij de prijs?

Deze fotoreis is zowel geschikt voor beginnende fotografen als gevorderde fotografen. Je hoeft echter geen paardenfotograaf te zijn. Echter draait het hier tijdens deze reis wel om, dus affiniteit met paarden is wel zo handig (ook voor jezelf). Ben je minderjarig? Geen probleem! Met schriftelijke toestemming van je ouders ben je gezellig welkom bij deze fotoreis. Bij gezondheidsproblemen of aandoeningen graag contact opnemen om samen te overleggen wat er mogelijk is.

Let op: doordat er naar alle waarschijnlijkheid een goede laag sneeuw ligt in Noorwegen is het van belang dat je een enigszins normale conditie hebt. Dit doordat het in de sneeuw lopen zwaarder is dan wat je gewend bent in Nederland en het een intensief programma is waar we veel fotosessies zullen hebben. Twijfel je? Stuur ons een berichtje en we kijken gelijk met je mee!

Ben ik geschikt voor deze fotoreis?

Er zijn twee opties om in Noorwegen te komen. De meest voor de hand liggende manier is om per vliegtuig te reizen naar het vliegveld Oslo Gardermoen. Een retourtje kan je vaak voor minder dan 150 euro vinden via bijvoorbeeld KLM. Je kunt er ook voor kiezen om per auto naar Oslo, Noorwegen te reizen. Ik zal dan per e-mail je het exacte adres toe sturen.

Hoe kom ik in noorwegen?

* Alle fotosessies en begeleiding
* Diverse workshops met goodiebag en tastbaar boekje met alle informatie
* Transfers van en naar de locaties van de fotosessies inclusief tol
* Al het ontbijt, lunch en diner
* Vijf overnachtingen met een eigen bed
* Eventuele transfer van en naar het vliegveld Oslo Gardermoen
* BTW

Wat is er inclusief bij de prijs?

1/2

Next questions

Een belangrijke vraag en iets waar ik erg zeker mee bezig ben geweest. Ik benoem hieronder een paar punten die deze fotoreis onderscheid van andere fotoreizen die nu in Nederland worden aangeboden.

*. Het is in het prachtige Noorwegen, waarbij we dus niet alleen als eerste een Scandinavisch land aan doen maar ook echt het land gaan ontdekken door veel locaties te bezoeken in het zuiden en midden van Noorwegen.
* De fotoreis zal gehouden worden tijdens de sneeuwperiode, waardoor je echte winterwonderland foto’s kan maken. Je hoeft dus voor de komende vijf jaar niet meer last minute een fotosessie af te spreken om sneeuwfoto’s te hebben als er eindelijk sneeuw ligt bij ons.
* We houden ontzettend veel fotosessies op wel tien verschillende locaties! Je doet hierbij dus veel praktijkervaring op en komt met veel fantastisch portfoliomateriaal thuis komt.
* De modellen zijn bijna allemaal grote Instagrammers in de paardenwereld en hebben gezamenlijk bijna een half miljoen volgers! Een unieke kans om hun allemaal voor de lens te krijgen.
* De fotoreis is vooral gericht op het leren vastleggen van de connectie tussen mens en paard. Echter geven we tijdens deze fotoreis ook meermaals de kans om alleen paarden in de prachtige natuur vast te leggen en paarden in actie voor de lens te hebben.
* Het is een kleine groep van maximaal zeven deelnemers die mee gaan. Dit zorgt voor meer persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens de reis.
*. De workshops zullen niet alleen gaan over de theorie, de praktijk of het bewerken van foto’s. We leren je namelijk ook meer over marketing en communicatie met je klanten voor, tijdens en na de fotoreportage.
* Ik geef geen workshops in Nederland over mijn fotografie of bewerken, dus het is een unieke kans om te kijken hoe ik werk!

Waarin verschilt deze fotoreis van andere fotoreizen?

Er zal twee weken na aanmelding en bevestiging een aanbetaling van zo’n 25% van het totale bedrag verstuurd worden. Na een aantal maanden wordt er pas een factuur verstuurd met de rest van het bedrag. Ook betalen in termijnen is een mogelijkheid!

Hoe gaat de betaling in zijn werking?

Wat vervelend dat je het snel koud hebt, maar geen zorgen. Ik zeg altijd liever te koud dan te warm, want op kou kan je je kleden. Ik ben zelf al twee keer in Noorwegen geweest en weet dus precies wat je minimaal op een dag aan moet om het niet koud te hebben. Het is lastig te voorspellen wat het weer zal zijn in Noorwegen tijdens de reis, maar het is erg vergelijkbaar met Nederland als je kijkt naar de wind. De temperatuur schommelt de hele dag verder rond het vriespunt. Tevens zullen de fotosessies niet al te lang duren en is er tijd om je op te warmen in de auto tijdens het reizen. No worries en laat dit je vooral niet tegen houden om je aan te melden!

Ik heb het snel koud. Is dit dan een reis voor mij?

2/2

Next questions

Ik wil natuurlijk de prijs zo laag mogelijk houden, zodat het voor zoveel mogelijk verschillende mensen toegankelijk is. Helaas is Noorwegen een erg duur land om te verblijven, waardoor ik genoodzaakt ben om de prijs ook hoger te doen. Ik wil natuurlijk jou tijdens de reis wel lekker eten kunnen geven, heerlijk laten slapen en comfortabel laten reizen. Hier bespaar ik dan ook niet op. Tevens zitten er verscheidende workshops in de fotoreis, waarbij ik als fotograaf mij volledig openstellen om je zoveel mogelijk te helpen en heb ik veel tijd en geld geïnvesteerd om deze fotoreis tot in de puntjes voor te bereiden.

Waarom is de fotoreis zo duur?

VEELGESTELDE VRAGEN

Favorites of Norway

Mariëlle Dupon - Mariëlle Dupon Photography

Next >

Eind februari ben ik mee geweest met de fotoreis naar Noorwegen, georganiseerd door Eliane en Jikke. En wat een geweldige dingen hebben we meegemaakt. Van het prachtige Noorse landschap waar ik toch echt wel verliefd op ben geworden; tot de geweldige, spontane en lieve modellen met hun prachtige paarden. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik het onwijs naar mijn zin heb gehad. Zowel op fotografie gebied als met

"Dit was echt een reis om nooit nooit nooit meer te vergeten."

Lieve woorden

Eind februari ben ik mee geweest met de fotoreis naar Noorwegen, georganiseerd door Eliane en Jikke. En wat een geweldige dingen hebben we meegemaakt. Van het prachtige Noorse landschap waar ik toch echt wel verliefd op ben geworden; tot de geweldige, spontane en lieve modellen met hun prachtige paarden. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik het onwijs naar mijn zin heb gehad. Zowel op fotografie gebied als met de gezellige meidengroep. Er was een hele fijne afwisseling tussen theorie en praktijk, maar ook tijd om vragen te stellen. Als je ergens vast liep dan was er altijd wel iemand om je uit de brand te helpen of even mee te kijken.

Kortom; dit was echt een reis om nooit nooit nooit meer te vergeten. Ik heb heel erg genoten van elk moment (Yes, ook de momenten waarop het ijskoud was) en weet heel zeker dat zowel beginnend als de gevorderde fotograaf iets gaat hebben aan de reis.

de gezellige meidengroep. Er was een hele fijne afwisseling tussen theorie en praktijk, maar ook tijd om vragen te stellen. Als je ergens vast liep dan was er altijd wel iemand om je uit de brand te helpen of even mee te kijken. Kortom; dit was echt een reis om nooit nooit nooit meer te vergeten. Ik heb heel erg genoten van elk moment (Yes, ook de momenten waarop het ijskoud was) en weet heel zeker dat zowel beginnend als de gevorderde fotograaf iets gaat hebben aan de reis.

Evi Huygelen - Evi Huygelen Photography

Next >

Ik denk nog elke dag aan die fantastische reis. ik zou ze zo weer over doen 😍 Wat een fantastisch avontuur was de Noorwegen reis. Een super leuke groep, prachtige verblijfslocaties en waanzinnig mooie fotoshootlocaties. Eliane en Jikke hebben aan elk detail gedacht. Ons album met foto's is enorm groot en afwisselend. Dit door de diversiteit aan modellen en paardenrassen maar ook door de afwisseling in landschappen die als 

"wie twijfelt heeft ongelijk."

Lieve woorden

Ik denk nog elke dag aan die fantastische reis. ik zou ze zo weer over doen! 😍 Wat een fantastisch avontuur was de Noorwegen reis. Een super leuke groep, prachtige verblijfslocaties en waanzinnig mooie fotoshootlocaties. Eliane en Jikke hebben aan elk detail gedacht. Ons album met foto's is enorm groot en afwisselend. Dit door de diversiteit aan modellen en paardenrassen maar ook door de afwisseling in landschappen die als achtergrond gekozen werden. We kregen uitleg over photoshop en leerden over personal branding. Geen enkele vraag was teveel en er werd tijd gemaakt om iedereen persoonlijk te begeleiden. Terwijl de deelnemers nagenoten van een prachtige shoot en al aan de nabewerking begonnen, stonden Eliane en Jikke in de keuken om heerlijke maaltijden te bereiden en ons te verwennen met warme chocomelk. Wie twijfelt heeft ongelijk. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijk avontuur. 

achtergrond gekozen werden. We kregen uitleg over photoshop en leerden over personal branding. Geen enkele vraag was teveel en er werd tijd gemaakt om iedereen persoonlijk te begeleiden. Terwijl de deelnemers nagenoten van een prachtige shoot en al aan de nabewerking begonnen, stonden Eliane en Jikke in de keuken om heerlijke maaltijden te bereiden en ons te verwennen met warme chocomelk. Wie twijfelt heeft ongelijk. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijk avontuur.  

ontvang als eerste nieuwtjes, kortingen, tips en exclusieve toegang bij nieuwe lanceringen! 💃🏼

Let's stay in touch!

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!