next level coaching

Ben jij klaar met het uren tijd besteden aan je bedrijf zonder resultaat? Laten we samen ervoor gaan zorgen dat jij gaat shinen in de dierenfotografiewereld zodat jij kan doen wat je het allerliefste doet: fotograferen! Deal? 🙌🏼

Jij wilt impact maken met je dierenfotografie. Anderen gelukkig maken met jouw foto's. Jij wilt bevestigd worden dat mensen op jou zitten te wachten, dat ze blij worden van elke foto die je stuurt en je wilt zeker zijn over je zaak.

Herken je dat? Je steekt uren tijd en zuurverdiende geld in om jouw droom waar te maken en klanten blij te maken met geweldige foto's met hun hoefpartner in crime, maar klanten hiervoor terug krijgen ho maar. Dus steek je nog meer tijd om terug naar de tekentafel te gaan en te gaan sleutelen aan je sociale media, portfolioshoots te houden, prijzen aan te passen en samenwerkingen aan te gaan. Niets lijkt voor altijd constant effect te hebben, terwijl je concurrenten het altijd voor de wind lijken te gaan? 

"WAAROM LUKT HET MIJ NIET? WAT DOE IK VERKEERD?"

Je loopt roestig vast en twijfelt aan je kunnen en of je wel hiermee door moet gaan. Je plezier zakt steeds verder weg. Maar dat 🔥 en die ♥️ voor fotografie blijft branden. Je wilt je droom waarmaken om je dierenfotografiebedrijf serieus op te pakken als echt lekker lopend bijbaantje/part-time of zelfs full-time, maar je hebt hulp nodig. Het hoeft niet allemaal alleen.

Let me help you! 💪🏼

dit is waarom ik jou kan helpen

Lees rustig alle informatie rondom mijn coaching om te checken of wij een match zijn en ik jou kan helpen.

01

Ben je helemaal enthousiast om samen te gaan vlammen? Of wil je graag nog even advies?

Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in! Hier kijk ik samen met jou naar waar jij behoefte naar hebt en wat ik kan betekenen. I promise you twee dingen: 1. Ik zal niet liegen (ook niet als ik weet dat ik niet de juiste persoon voor je ben of een product beter past). 2. Je krijgt nu al gelijk toffe tips! 

02

Hebben we alle twee een dikke GO? Dan gaan we samen met je onderneming knallen in een losse coachingsessie of in een coachingstraject. Het wordt een feestje en ik kan in ieder geval niet wachten! 🥳

03

Ik blijf bereikbaar voor je kleine vragen, om je successen te vieren en voor een motivatieboost. Ik laat je niet zo maar los.

04

Hoe werkt het?

CONFIDENCE BOOST SESSION €174

Perfect als je net die eerste stap van je onderneming hebt gezet, vol ideeën zit of met kleine vragen en een goede portie onzekerheid zit. 

meer informatie

PROBLEM KILLER BOOST €367

Oh nee, je onzekerheid neemt je hoofd helemaal over en zorgt ervoor dat je er even niet meer uitkomt. Herkenbaar? Dan heb jij deze sessie nodig! 

meer informatie

Twee coachingsgesprekken

GOALGETTER TRAJECT VANAF €489

Sta jij stil en lijkt er geen groei te verschijnen aan de horizon ondanks dat je er helemaal klaar voor bent? Dit is een uitgebreidere en intensievere versie van de ‘Problem Killer Boost’. 

meer informatie

Vier coachingsgesprekken

Lean and grow traject VANAF €749

Wil jij voor een langere tijd samen aan de slag? Werken aan het krijgen van klanten via sociale media, het creëren van een onweerstaanbaar aanbod en ondertussen je mindset finetunen? Dan is dit voor jou!

meer informatie

Vijf coachingsgesprekken

alle COACHINGPAKKETTEN

DIENSTEN

Eén coachingsgesprek

twijfel je welk pakket je moet kiezen?

Boek een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

YES GIRL!

This could be you soon!

INVESTMENTS

Let's talk money

Hell yeah, ik word je persoonlijke cheerleader en sparringpartner! Wat beter dan dit te doen onder het genot van onze favoriete bezigheid; eten? Tijdens de heerlijke, inclusieve lunch* stop ik een persoonlijke motivatiepeper in je reet (excuse my language en no worries niet letterlijk) en gaan we samen aan de slag met je fotografiebedrijf door te gaan duiken in je ondernemersskills en op jou persoonlijk. Zo kun je hierna weer met vernieuwde energie, ideeën en motivatie verder en echt knallend next level stappen maken!

De prijzen zijn allemaal inclusief BTW, lunch* en achteraf een overzicht met wat we besproken hebben tijdens de sessie vol actiepunten. Voor sessies buiten de binnenstand van Utrecht reken ik reiskosten. Dus als je af wilt spreken bij jouw thuis,  een restaurantje bij jou in de buurt of een restaurantje in het midden van onze beide routes komt er wel nog reiskosten bij de prijs. Mijn reiskosten(heen-terug) zijn met de auto (€ 0,21 cent per kilometer vanaf 3581SZ) of met het openbaar vervoer vanaf het treinstation Utrecht Centraal.

* Het is ook mogelijk om alle sessies plaats te laten vinden online via Zoom, Skype, Facetime of Google Hangouts. Ik neem de sessie op en stuur die achteraf naar je op, zodat je alles rustig nog een keer terug kunt luisteren! Bij een langere sessie van 1,5 uur of 2 uur raad ik aan om het fysiek te laten plaatsvinden.

Dus herken jij dit?

Maar wil jij dit?

* Elke dag met spanning de mailbox verversen kijkend of er een berichtje binnenkomt met een betalende boeking in plaats voor gratis.
* Angst over wat andere mensen allemaal wel niet van je (foto's) denken.
* Je bent onzeker of je wel goed genoeg bent.
* Niet weten wat je moet doen en posten op sociale media, ondanks dat je weet dat je dit wel moet.
* Je weet niet hoe je jezelf kan onderscheiden van andere dierenfotografen.
* Je vraagt je constant af of die droom een droom blijft en hoe je nu verder moet.
* Al maanden met een tof idee loopt, maar geen idee hoe je dit kan gaan realiseren?

* Weten hoe je een constante stroom kan bewerkstelligen van betalende leuke klanten die JOU willen.
* Vol zelfvertrouwen achter je foto's, bedrijf, aanbod en jezelf staan.
* Alleen nog met volle teugen genieten van waar jij goed en blij van wordt.
* Focus op jezelf en hoe jij je droom waar kan maken.
* Mailtjes krijgen vol dankbare berichten.
* Je weet hoe je jezelf kan onderscheiden van andere dierenfotografen.
* Je durft zichtbaar te zijn op sociale media en weet hoe je consistent moet zijn.
* Eindelijk een realistisch doel en planning voor je idee om het eindelijk van die tekentafel te krijgen. 

minimaal 1x ja gezegd? klik!

waarom kan ik jou helpen?

In 2015 stapte ik vol goede moed de wereld van de paardenfotografie binnen. Ik kwam al snel van een hele koude kermis thuis. De verwachting dat ik net als mijn concurrenten, zo leek het tenminste, wel gelijk klanten zou werven was een bubbel van een droom die uit elkaar klapte. De realiteit? Uren naast mijn studie moest ik steken om te leren hoe ik mezelf kon onderscheiden van de rest. Het was knetterhard werken en vol vallen en opstaan, maar beetje bij beetje kwamen de klanten daar. Dan had ik weer een piek van enorm veel klanten en dan waren ze allemaal weer verdwenen als sneeuw voor de zon. Die pieken en dalen hield ik niet vol en door alle ballen hoog te houden met fotografie, sociaal leven, een bijbaantje en een full-time studie viel ik om in een burn-out. 

Het moest 180 graden anders. Ik veranderde de hele insteek van mijn bedrijf. Ik ging minder hard werken, maar gerichter aan de slag met ondernemen, marketing en vooral mijn mindset. Ik leerde mijn energie te focussen op mezelf in plaats van de ander. Ik groeide en kreeg een constante stroom aan klanten die mij kozen vanwege mij. Dit gun ik jou ook! Die kennis wil ik met alle liefde met je delen. Dit zodat jij energie overhoudt en gerichte focus hebt om je droom waar te maken!

* Vijf jaar ervaring in de paardenfotografiewereld. Ik zit in jouw wereld en stond in jouw schoenen!

* Communicatie en marketing achtergrond met betrekking tot studie en werk.

* Altijd bereikbaar voor een peptalk als persoonlijke cheerleader, als sparringspartner, als goudeerlijke spiegel en als coach die je de wereld gunt!

Ja zeker! Als jij ingeschreven staat bij de KVK en je bent geen onderdeel van de kleine ondernemingsregeling (KOR), kun je de BTW van de coachingsessie(s) aftrekken aan het eind van het betreffende kwartaal. Je krijgt namelijk een factuur van mij.

Kan ik de BTW TERUGKRIJGEN VAN DE BELASTINGDIENST?

JA JA JA! Heb ik al ja gezegd? JA! Juist door vanaf het begin af aan te investeren in je bedrijf door het aanleren van een goede mindset en ijzersterke basis kan jij gelijk vanaf de start met een knal beginnen! Ik wilde dat ik in jouw schoenen stond en het alsnog had kunnen doen! Het had mij zoveel tijd, energie en geld gescheeld. Je bepaalt uiteindelijk zelf hoe hard je wilt groeien en je kan altijd 'nee' zeggen bij te veel klanten.

Ik ben een hobbyfotograaf en heb wel/geen fulltime ambities / ik ben een beginner. Is een sessie ook voor mij geschikt?

Ik kan natuurlijk niet in de portemonnee kijken, maar je moet jezelf afvragen of je het geld en tijd echt niet hebt of dat je het jezelf niet gunt. Zet je wel genoeg prioriteit bij de droom? Vergeleken met materiële investeringen als een lens of een Photoshop cursus is dit een heel ander soort investering. Het is namelijk niet een investering in je kunnen, maar in je kennis en je mindset. Hierdoor ga je niet alleen met je bedrijf groeien, maar ook persoonlijk! Ik geef je wel de tools, maar uiteindelijk moet je het zelf uitvoeren. Volg je gevoel en hart en dan kan je geen foute keuze maken (tenzij je rood staat dan niet doen haha).

Je moet geloven in jezelf. Als je het echt graag wilt, ga dan niet denken in problemen maar in oplossingen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je bij dat bedrag komt? Kan je kleding verkopen of dingen in huis dat je niet meer gebruikt. Hoeveel shoots moet je bijvoorbeeld verkopen? Ga in de actiemodus en volop focussen! 💪🏼

Het is best duur en ik weet niet of het de investering waard is. ook tijd is een probleem.

Natuurlijk kan ik jou dan helpen! Deze 1-op1 coachingsessies zijn voor iedereen en elk niveau. Je bent nooit uitgeleerd! Juist doordat het persoonlijk afgestemd is op jou. Of je nou stil blijft staan op hetzelfde aantal klanten, niet weet hoe je nu verder moet om nog meer te groeien of een tof project in je hoofd hebt die maar niet van de grond komt. Ik kan je helpen groeien naar jouw volgende level!

Ik kan al fotograferen en mijn bedrijf loopt aardig. Kan je mij dan alsnog helpen?

* Al mijn kennis, expertise en persoonlijke aandacht voor jou! 
* Te leuke goodiebag met een explosie van confetti
* BTW
* De reiskosten als de sessie in Utrecht centrum of Houten plaatsvindt. 
* Lunch (behalve bij de online persoonlijke cheerleading sessies.
* Een overzicht met wat we besproken hebben tijdens de sessie vol actiepunten. 
* De opname van de sessie als het online heeft plaats gevonden.

Wat is er inclusief bij de prijs?

Die keuze is helemaal aan jou. Ik bied natuurlijk meerdere opties, waarbij ik ook een persoonlijk aanbod kan aanbieden die helemaal specifiek op jou is afgestemd. Op deze manier kunnen we samen kijken hoeveel sessies je nodig hebben. Zo gebruiken we je kostbare tijd en geld effectief met het tackelen van onderwerpen waar jij moeite mee hebt en en waar jij tegenaan loopt. Dit vind je nergens anders in de paardenfotografiewereld! 

Ik twijfel of ik aan een coachingsessie genoeg heb en of een langer coachingtraject niet beter bij mij zou passen.

Absoluut! Het is zeker mogelijk om in termijnen te betalen. Dit is zonder extra kosten gezien ik weet dat een groot bedrag in één keer betalen niet altijd mogelijk is. Ik gun jou om te groeien, dus no worries. Stuur hiervoor even een berichtje gezien het bedrag afhangt van het pakket.

Het bedrag is te veel om het in één keer te betalen. Kan ik in termijnen betalen?

VEELGESTELDE VRAGEN

Hiltsje Fotografie - Confidence Boost Session

Next >

In juli 2020 heb ik mij ingeschreven als bedrijf en sindsdien heb ik voor mezelf al grote stappen gemaakt. Ik zit helemaal in een flow en heb veel ideeën, maar toch vind ik het lastig om de ideeën concreet te maken en ze echt uit te gaan voeren. In mijn hoofd heb ik ze al 10x afgemaakt maar ondertussen staat er nog niks op papier. Het was dan ook heel fijn om er met iemand over te kunnen sparren, en zo kwam ik bij Jikke! Haar enthousiasme is aanstekelijk en ze motiveert je om er echt voor te gaan, en focus te geven. Voor het gesprek krijg je een vragenlijst over jou en je (toekomstige) bedrijf, waardoor je ook meteen even goed gaat nadenken wat je nou eigenlijk het allerliefste wilt doen. Op die manier ga je beide voorbereid het gesprek in en kun je snel stappen maken. Het was echt een fijn gesprek met Jikke en het werd al snel duidelijk dat plannen voor mij heel lastig was. Maar samen met Jikke heb ik meteen een begin gemaakt met de planning en dat was echt top. Want je krijgt dus niet alleen handvatten om verder mee te werken, maar Jikke geeft je ook dat laatste duwtje om echt aan de lag te gaan. Geen excuses meer om het niet te doen, maar gewoon gaan. En het maakt niet uit in welke fase je op dat moment zit, want aan het einde van het gesprek heb je gegarandeerd weer nieuwe stappen gemaakt. Dankjewel Jikke!

"GEEN EXCUSES MEER OM HET NIET TE DOEN, MAAR GEWOON GAAN!"

Lieve woorden over de next level coaching

Nina Guiking Photography - Confidence Boost Session

Next >

Voordat ik de coachingssessie had met Jikke wist ik al dat ik niet per se tips op het gebied van fotograferen wilde, maar meer op het vlak van ondernemen. Ik heb op dat vlak namelijk veel ideeën voor mijn bedrijf, maar in mijn hoofd is het soms zo’n grote chaos waardoor de uitvoering van die ideeën helaas uitblijft. Daarbij fotografeer ik parttime, dus qua tijdsplanning raak ik ook snel het overzicht kwijt en raak ik makkelijk gedemotiveerd. Ik wil vaak té veel in te weinig tijd, waardoor ik mijzelf vaak teleurstel wanneer dit niet lukt.

Jikke kwam er al heel snel achter dat ik mijn verwachtingen voor mijzelf veel te hoog stel. Door samen te kijken wat er wel mogelijk is in een bepaalde tijd en als parttime ondernemer hebben we mijn gedachten op een rijtje gezet en orde gecreëerd in de chaos. Mijn losse plannen zijn nu een samenhangend geheel met realistische deadlines! Eindelijk weer motivatie om échte stappen te gaan maken in mijn onderneming!

Heel erg bedankt Jikke!

"eindelijk weer motivatie om échte stappen te gaan maken in mijn onderneming!"

Lieve woorden over de next level coaching

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!