Menu

next level coaching

Ben jij klaar met het uren tijd besteden aan je bedrijf zonder resultaat? Laten we samen ervoor gaan zorgen dat jij gaat shinen  in de in de paardenfotografiewereld zodat jij kan doen wat je het allerliefste doet: fotograferen! Deal? 🙌🏼

ca. 2 uur (exclusief gratis intakegesprek)

problem killer boost  €247

Oh nee, je onzekerheid neemt je hoofd helemaal over en zorgt ervoor dat je er even niet meer uitkomt. Herkenbaar? Dan heb jij deze sessie nodig! Van tevoren bespreken we in een online intakegesprekje waar ik jou bij kan helpen.

Vervolgens gaan we op een ander moment samen werken aan jouw grootste struikelblok tijdens een lekkere lunch. Dit kan het aantrekken van je ideale klant zijn, het fotograferen, personal branding, je onderscheiden van andere paardenfotografen, je eigen waarde inzien, het lanceren van een toffe nieuwe dienst of het bepalen van je prijzen.

Wat het ook is, samen zorgen we ervoor dat die beren op je weg naar succes niet weten hoe snel ze weg moeten komen! Ik deel al mijn kennis, tips en tricks met je op zo’n manier dat jij direct alles in de praktijk kan brengen zonder mentale blokkades.

Na dit gesprek heb je unieke handvaten waarmee niet alleen je fotografiebedrijf gaat groeien, maar jij persoonlijk ook. Dus let’s boost that business of yours!

kill my problem

neem contact op via het contactfomulier

01

je krijgt een vragenlijst om inzicht te krijgen in je wensen

02

We prikken een datum en eventueel een locatie

03

Ik stuur je een voorbereidende mail zodat we kunnen gaan rocken

04

Jaaa, onze sessie wordt in een woord geweldig! 🥳

05

Ik blijf bereikbaar voor je kleine vragen en voor een motivatieboost

06

Working Together

This could be you soon!

INVESTMENTS

Let's talk money

Hell yeah, ik word je persoonlijke cheerleader en sparringpartner! Wat beter dan dit te doen onder het genot van onze favoriete bezigheid; eten? Tijdens de heerlijke, inclusieve lunch* stop ik een persoonlijke motivatiepeper in je reet (excuse my language en no worries niet letterlijk) en gaan we samen aan de slag met je paardenfotografiebedrijf door te gaan duiken in je ondernemersskills en op jou persoonlijk. Zo kun je hierna weer met vernieuwde energie, ideeën en motivatie verder en echt knallend next level stappen maken!

Vanwege het Coronavirus zullen tot de horeca weer open gaat alle sessies plaatsvinden online via Zoom, Skype, Facetime of Google Hangouts. Ik neem de sessie op en stuur die achteraf naar je op, zodat je alles rustig nog een keer terug kunt luisteren!

De prijzen zijn allemaal inclusief BTW, lunch* en achteraf een overzicht met wat we besproken hebben tijdens de sessie vol actiepunten. Voor sessies buiten de binnenstand van Utrecht of Houten reken ik reiskosten. Dus als je af wilt spreken bij jou thuis,  een restaurantje bij jou in de buurt of een restaurantje in het midden van onze beide routes komt er wel nog reiskosten bij de prijs. Mijn reiskosten(heen-terug) zijn met de auto (€ 0,23 cent per kilometer vanaf 3992 NZ) of met het openbaar vervoer vanaf het treinstation Houten.

* Lunch is niet inclusief bij de online persoonlijke cheerleading sessies.

waarom kan ik jou helpen?

In 2015 stapte ik vol goede moed de wereld van de paardenfotografie binnen. Ik kwam al snel van een hele koude kermis thuis. De verwachting dat ik net als mijn concurrenten, zo leek het tenminste, wel gelijk klanten zou werven was een bubbel van een droom die uit elkaar klapte. De realiteit? Uren naast mijn studie moest ik steken om te leren hoe ik mezelf kon onderscheiden van de rest. Het was knetterhard werken en vol vallen en opstaan, maar beetje bij beetje kwamen de klanten daar. Dan had ik weer een piek van enorm veel klanten en dan waren ze allemaal weer verdwenen als sneeuw voor de zon. Die pieken en dalen hield ik niet vol en door alle ballen hoog te houden met fotografie, sociaal leven, een bijbaantje en een full-time studie viel ik om in een burn-out. 

Het moest 180 graden anders. Ik veranderde de hele insteek van mijn bedrijf. Ik ging minder hard werken, maar gerichter aan de slag met ondernemen, marketing en vooral mijn mindset. Ik leerde mijn energie te focussen op mezelf in plaats van de ander. Ik groeide en die kennis wil ik met alle liefde met je delen. Dit zodat jij energie overhoudt om je droom waar te maken!

* Vijf jaar ervaring in de paardenfotografiewereld. Ik zit in jouw wereld en stond in jouw schoenen!

* Communicatie en marketing achtergrond met betrekking tot studie en werk.

* Altijd bereikbaar voor een peptalk als persoonlijke cheerleader, als sparringspartner, als goudeerlijke spiegel en als coach die je de wereld gunt!

online Personal Cheerleading Session  €99 

Speciaal tijdens de Coronaperiode zijn de online personal cheerleading sessies in het leven geroepen! Deze sessie is helemaal voor jou als je kleine vragen hebt. 

meer informatie

CONFIDENCE BOOST SESSION €134

Perfect als je net die eerste stap van je onderneming hebt gezet, vol ideeën zit of met kleine vragen en een goede portie onzekerheid zit. 

meer informatie

ca. 1,5 uur

PROBLEM KILLER BOOST €247

Oh nee, je onzekerheid neemt je hoofd helemaal over en zorgt ervoor dat je er even niet meer uitkomt. Herkenbaar? Dan heb jij deze sessie nodig! 

meer informatie

ca. 2 uur (exclusief intakegesprek)

GOALGETTER TRAJECT VANAF €399

Sta jij stil en lijkt er geen groei te verschijnen aan de horizon ondanks dat je er helemaal klaar voor bent?  Dit is een uitgebreidere en intensievere versie van de ‘Problem Killer Boost’. 

meer informatie

vanaf ca, 4 uur (exclusief intakegesprek en follow-up)

alle COACHINGPAKKETTEN

DIENSTEN

1 uur (of per extra uur + €79)

twijfel je welk pakket je moet kiezen?

Neem hier contact met mij op en ik geef je gratis advies! 🔥

of boek hier vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek in *klik*! 💥

Hiltsje Fotografie - Confidence Boost Session

Next >

In juli 2020 heb ik mij ingeschreven als bedrijf en sindsdien heb ik voor mezelf al grote stappen gemaakt. Ik zit helemaal in een flow en heb veel ideeën, maar toch vind ik het lastig om de ideeën concreet te maken en ze echt uit te gaan voeren. In mijn hoofd heb ik ze al 10x afgemaakt maar ondertussen staat er nog niks op papier. Het was dan ook heel fijn om er met iemand over te kunnen sparren, en zo kwam ik bij Jikke! Haar enthousiasme is aanstekelijk en ze motiveert je om er echt voor te gaan, en focus te geven. Voor het gesprek krijg je een vragenlijst over jou en je (toekomstige) bedrijf, waardoor je ook meteen even goed gaat nadenken wat je nou eigenlijk het allerliefste wilt doen. Op die manier ga je beide voorbereid het gesprek in en kun je snel stappen maken. Het was echt een fijn gesprek met Jikke en het werd al snel duidelijk dat plannen voor mij heel lastig was. Maar samen met Jikke heb ik meteen een begin gemaakt met de planning en dat was echt top. Want je krijgt dus niet alleen handvatten om verder mee te werken, maar Jikke geeft je ook dat laatste duwtje om echt aan de lag te gaan. Geen excuses meer om het niet te doen, maar gewoon gaan. En het maakt niet uit in welke fase je op dat moment zit, want aan het einde van het gesprek heb je gegarandeerd weer nieuwe stappen gemaakt. Dankjewel Jikke!

Lieve groet, Hiltsje

"GEEN EXCUSES MEER OM HET NIET TE DOEN, MAAR GEWOON GAAN!"

Lieve woorden over de next level coaching

Nina Guiking Photography - Confidence Boost Session

Next >

Voordat ik de coachingssessie had met Jikke wist ik al dat ik niet per se tips op het gebied van fotograferen wilde, maar meer op het vlak van ondernemen. Ik heb op dat vlak namelijk veel ideeën voor mijn bedrijf, maar in mijn hoofd is het soms zo’n grote chaos waardoor de uitvoering van die ideeën helaas uitblijft. Daarbij fotografeer ik parttime, dus qua tijdsplanning raak ik ook snel het overzicht kwijt en raak ik makkelijk gedemotiveerd. Ik wil vaak té veel in te weinig tijd, waardoor ik mijzelf vaak teleurstel wanneer dit niet lukt.

Jikke kwam er al heel snel achter dat ik mijn verwachtingen voor mijzelf veel te hoog stel. Door samen te kijken wat er wel mogelijk is in een bepaalde tijd en als parttime ondernemer hebben we mijn gedachten op een rijtje gezet en orde gecreëerd in de chaos. Mijn losse plannen zijn nu een samenhangend geheel met realistische deadlines! Eindelijk weer motivatie om échte stappen te gaan maken in mijn onderneming!

Heel erg bedankt Jikke!

"eindelijk weer motivatie om échte stappen te gaan maken in mijn onderneming!"

Lieve woorden over de next level coaching

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!