Kickstart bundel: prijzen bepalen voor je fotoshoots e-bookcursus + het aantrekken van je droomklanten e-bookcursus

Heb jij een boost nodig in je fotografie of wil je een vliegende (her)start maken? Dan is deze bundel voor jou! De gouden combi van de Money Mindset e-bookcursus en de e-bookcursus over het aantrekken van jouw droomklanten gaan jouw fotografiebedrijf samen vleugels geven! En dit allemaal voor een bundelprijsje met lekkere korting. Hey girl, I've got you covered!

Ik geef je bij beide e-bookcurssusen tips, voorbeelden en uitleg, waarna jij met bijgevoegde oefeningen dit in de praktijk kan brengen. Het is niet alleen geschikt voor de gevorderde fotograaf, maar ook voor de beginnende fotograaf om zo je fotografie gelijk een kickstart te geven! Doordat de cursus in de vorm van een e-book is, kun je de cursus op je eigen tempo volgen en dus helemaal zelf aan de slag gaan wanneer jij wilt!  

€ 54,90

€ 44,95

Let's get started!

VERNIEUWD IN 2023!

De Modules:
1. Wat is een ideale klant?
2. Waarom heb je een ideale klant nodig?
3. Wie is je ideale klant?
4. Hoe bereik je jouw ideale klant?

de e-bookcursussen

De Modules:
1. Mindset over jezelf
2. Mindset over ondernemen
3. Mindset over geld
4. Prijs berekenen door middel van een uurtarief
5. Prijssoorten
6. Prijsmodellen (bijvoorbeeld meerdere pakketten of een enkel pakket aanbieden)
7. Prijs zelf leren ownen en geloven
8. Prijs communiceren

Krijg jij nauwelijks aanvragen van potentiële klanten waar jij echt blij van wordt? I've been there en ik kan je zeggen vele andere (dieren)fotografen met mij. 

Hier gaan we verandering in brengen! In deze e-bookcursus 'Het Aantrekken van je Droomklant' neem ik je in 25 pagina's stap voor stap, van begin tot eind, mee hoe jij zelf tot die eeuwige toffe aanvragen van droomklanten komt. 

invest in yourself -  Klik!

Het aantrekken van je droomklanten

Money Mindset: Prijzen bepalen

Heb jij je prijzen bepaald door te kijken naar de prijzen van andere dierenfotografen? Je bent niet de enige (me included).

In deze e-bookcursus 'Money Mindset: Prijzen bepalen' neem ik je in 70 pagina's stap voor stap, van begin tot eind, mee hoe jij zelf tot een killerprijs komt waar je 100% achter staat. We pakken gelijk de oorzaak mee door niet alleen in te gaan op het praktische gedeelte van je prijzen bepalen, maar vooral ook de mentale blokkades die erachter schuilen. 

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!