het aantrekken van je droomklanten e-bookcursus

Deze onderwerpen gaan er voor zorgen dat jij je droomklanten aantrekt:
1. Wat is een ideale klant?
2. Waarom heb je een ideale klant nodig?
3. Wie is je ideale klant?
4. Hoe bereik je jouw ideale klant?

Krijg je eindelijk een aanvraag binnen, is het voor een familiereportage terwijl jij paardenfotografie doet! Of ze willen studiofoto's, terwijl jij alleen foto's maakt van de combinatie hond en mens in de natuur. Kortom je krijgt nauwelijks aanvragen van potentiële klanten waar jij echt blij van wordt. Herken je dat? Ik kan je zeggen dat ik het enorm herken en zo ook vele andere (dieren)fotografen. 

Hier gaan we verandering in brengen! In deze e-bookcursus 'Het Aantrekken van je Droomklanten' neem ik je in 25 pagina's stap voor stap, van begin tot eind, mee hoe jij zelf tot die eeuwige toffe aanvragen van droomklanten komt. Ik geef je tips, voorbeelden en uitleg, waarna jij met  bijgevoegde oefeningen dit in de praktijk kan brengen. Doordat de cursus in de vorm van een e-book is, kun je de cursus op je eigen tempo volgen en dus helemaal zelf aan de slag gaan wanneer jij wilt!  Het is niet alleen geschikt voor de gevorderde fotograaf, maar ook voor de beginnende fotograaf om zo je fotografie gelijk een kickstart te geven!

€ 19,95

i want this yes!

VERNIEUWD IN 2023!

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!