Picknick Party Boost

"All by myself, don't wanna be all by myself anymoreeeee..."

En vanaf nu hoeft dat ook niet meer! Hoe leuk is het om een avond door te brengen met mede enthousiaste fotografen waar het maar om één ding draait: gezelligheid!

En fingerlicking good eten, en zonsondergang, en sparren, en prachtige natuur en prachtige foto's van jou!

So I did the work for you. Zeg nou zelf, samen is een stuk leuker dan alleen toch? 

Ik ken dat gevoel zo goed. Je vindt het fantastisch om te fotograferen. Lekker al je creativiteit kwijt omringt met dieren en de levendige kleuren van de natuur.

In de werkelijkheid zitten we echter vaker op de bank met de laptop op schoot en een zak chips ernaast om te editten, administratie te doen of actief te zijn op sociale media (telt scrollen ook? 😜).

Je mist de mensen om je heen. Mensen die je begrijpen, die weten waar je het over hebt en snappen waar je tegenaan loopt. Mensen zoals jij. 

We weten dat ze er zijn. We zien, en misschien wel spreken, ze op social media. Alleen die stap om er ook echt wat mee te doen. No, thank you. Terwijl we het stiekem wel graag willen.

 

You're not alone

yes yes yes!

Stel je voor...

De avond begint, met gezonde spanning loop je de rustgevende natuur in waar je zicht krijgt op mij vrolijk zwaaiend onder de boom op een picknickkleedje omgeven met eten waar je van gaat watertanden.

Tijdens het eten kan jij sparren met mij en alle anderen over al je ideeën, over waar je tegenaan loopt en kan je al je vragen stellen gericht op ondernemen, marketing en fotografie.

De  zon gaat langzaam onder, de wereld om ons heen kleurt langzaam oranje en jij? Jij staat voor de camera van een speciale brandingfotograaf die zorgt voor show stopper foto's van jou doing what you love; fotograferen!

Jij gaat rollend terug naar huis met een glimlach op je gezicht, nieuwe contacten waar je terecht kan, antwoorden op al je vragen én met prachtige foto's van jezelf die je altijd kan gebruiken!

Kan jij hier ook ja op zeggen?

yup, sign me up!

Presenting your photographer: 
Sjana

Sjana is my too go to fotograaf als het gaat om foto's van mezelf. Sjana heeft een talent en is een magiër als het gaat om jou vast leggen. Ze legt je vast zoals jij echt bent op een ontspannen manier met fijne aansturing waarbij je niet eens door hebt dat ze het mooiste in jou naar boven brengt. Ik ben altijd blown away als ik de foto's zie, want niet alleen herken ik mezelf erin maar ook laat ze mij zien dat ik er mag zijn. Sjana laat direct al je flaws die je over jezelf hebt verdwijnen. Dus als er iemand is van wie ik zeker weet dat ik resultaat krijg waarbij ik mijn hele huis, Instagram en website met mezelf wil beplakken dan is daar maar één antwoord op mogelijk: bij Sjana! 

Waarom foto's van jezelf?

Jij bent uniek en dat alleen al maakt je onderscheidend van de rest! Jij bent de doorslaggevende factor voor je klanten. Je kunt nog zulke mooie foto's maken, maar als ze zich niet op hun gemak voelen bij jou of geen klik hebben dan zullen ze nog niet boeken. Door jezelf te laten zien geef je mensen de kans om een unieke connectie met jou op te bouwen doordat ze zich kunnen identificeren met jou. Maar dan moet je jezelf wel laten zien...

This could be you soon

i want this

Wie ben ik?

Hi, ik ben Jikke - jouw buddy voor een avond!

Ik ben een enthousiasteling met een enorme liefde voor reizen, katten en eten (who doesn't?)! Vijf jaar geleden begon mijn reis als paardenfotograaf waar ik mijn passie met volle teugen kon uitvoeren! Nu is daar mijn grote passie voor ondernemen, sociale media en marketing bij gekomen en heb ik eind 2020 het roer 180 graden omgegooid. 

Ik ben coach voor dierenfotografen (jij dus!), waarbij ik jou help om jouw dierenfotografie te laten groeien businesswise, maar ook jou op persoonlijk gebied!

In mijn jaren als paardenfotograaf, coach, host van fotoreizen en mijn podcast 'Creating Magic' heb ik de gezelligheid mogen ervaren van vele verschillende fotografen. Ik vind het heerlijk om samen te komen en te babbelen over alles uit onze wereld.  En wat beter dan onder het genot van eten, die ik heerlijk bak voor jou, en de natuur waar we vaak te vinden zijn. Daarnaast heb ik mogen ervaren hoe enorm belangrijk foto's van jezelf zijn. Dit is namelijk zo'n essentieel onderdeel van mijn succes en waarom klanten voor mij kiezen. Die gun ik namelijk iedereen. Gun jij het jezelf ook?

Meer over Jikke

€ 149 euro inclusief BTW

Investering

plek voor maximaal 6 personen!

Count me in!

Een avond waar alles geregeld is - zelfgemaakt eten, drinken, kleden etc.

Al mijn kennis is tot jouw beschikking. Geen geheimen, want je mag mij alles vragen!

Een mini goodiebag vol leuke herinneringen.

Een speciale brandingfotograaf ingehuurd, waarbij je drie nabewerkte foto's krijgt die je rechtenvrij kan gebruiken (+ de  rest van de groep  kan natuurlijk ook mee fotograferen als ze willen!).

Een optionele Whatsappgroep om de voorpret eerder te laten beginnen en het contact te behouden met elkaar.

Boek je spot hieronder

Coming soon

Soesterduinen - Utrecht

i can, i will, i go

Ja zeker! Als jij ingeschreven staat bij de KVK en je bent geen onderdeel van de kleine ondernemingsregeling (KOR), kun je de BTW hiervan aftrekken aan het eind van het desbetreffende kwartaal. Je krijgt namelijk een factuur van mij.

"Kan ik de BTW TERUGKRIJGEN VAN DE BELASTINGDIENST?"

Afhankelijk van het succes, komt er zeker nog een nieuwe editie. Wie weet op jouw favoriete een locatie! Of het nog een keer gehouden wordt, durf ik nu nog niet te zeggen en hangt van jou af gezien dit de eerste editie is. Dus pak je kans nu die zich aandoet!

"Ik kan deze datum niet. Komt dit nog een keertje?"

Ik kan natuurlijk niet in de portemonnee kijken, maar je moet jezelf afvragen of je het geld en tijd echt niet hebt of dat je het jezelf niet gunt. Zet je wel genoeg prioriteit bij de droom? Volg je gevoel en hart en dan kan je geen foute keuze maken (tenzij je rood staat dan niet doen haha).

Je moet geloven in jezelf. Als je het echt graag wilt, ga dan niet denken in problemen maar in oplossingen. Hoe kan je ervoor zorgen dat je bij dat bedrag komt? Kan je kleding verkopen of dingen in huis die je niet meer gebruikt. Hoeveel shoots moet je bijvoorbeeld verkopen? Ga in de actiemodus en volop focussen! 💪🏼

"Het is best duur en ik weet niet of het de investering waard is."

Dit is voor ieder niveau geschikt. Of je nu begint of al langere tijd bezig bent, dit is voor jou! Je hebt nooit genoeg foto's van jezelf én hoe tof is het om foto's te hebben die echt typisch jou zijn. Die professioneel zijn en waar je niet op kan wachten om te delen. Daarnaast kan jij alles vragen aan mij van fotografie, maar ook next level stappen om te nemen en ondernemen. De vragen van de anderen in de groep en mijn antwoorden kunnen ook al zorgen voor hele andere inzichten ook al denk je dat je een antwoord al weet. 

"Voor welk niveau is dit geschikt?"

* Een avond vol gezelligheid
* Een Whatsappgroep
* BTW
* Een ingehuurde fotograaf waar je drie bewerkte, rechtenvrije beelden krijgt 
* Een mini goodiebag
* Al het benodigde, zoals eten en drinken etc.
* Al mijn kennis

"Wat is er inclusief bij de prijs?"

1. Vooral een heel goed humeur, enthousiasme en zin! 💃🏼 
2. Notitieboekje om alle opgedane kennis op te schijven natuurlijk.
3. Je camera, lens en eventuele props waar je graag foto's mee wilt.

"Wat moet ik meenemen?"

VEELGESTELDE VRAGEN

No worries. Geef het door in het boekingsproces in de opmerkingen en ik zorg dat ik (een deel van) het eten speciaal voor jou aanpas!

"IK BEN VEGAN/vegetariër / IK HEB EEN ALLERGIE/DIEET..."

Ik houd natuurlijk de maatregelen in de gaten. Mocht het niet veilig kunnen, volgens de regels, verplaatsen we het natuurlijk. We blijven op 1,5 meter van elkaar. Ik zorg voor genoeg kleden dat dit mogelijk is.

"Hoe zit het met corona?"

ontvang als eerste nieuwtjes, kortingen, tips en exclusieve toegang bij nieuwe lanceringen! 💃🏼

Let's stay in touch!

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!