Menu

next level coaching

Ben jij klaar met het uren tijd besteden aan je bedrijf zonder resultaat? Laten we samen ervoor gaan zorgen dat jij gaat shinen  in de 

in de paardenfotografiewereld zodat jij kan doen wat je het allerliefste doet: fotograferen! Deal? 🙌🏼

Ben jij klaar met het uren tijd besteden aan je bedrijf zonder resultaat? Laten we samen ervoor gaan zorgen dat jij gaat shinen  in de in de paardenfotografiewereld zodat jij kan doen wat je het allerliefste doet: fotograferen! Deal? 🙌🏼

jij wilt impact maken met je paardenfotografie. Jij wilt constant bevestigd worden dat mensen op jou zitten te wachten. Hoeft niet nu, maar wel zo snel mogelijk.

Herken je dat? Je steekt uren tijd en zuurverdiende geld in om jouw droom waar te maken en klanten blij te maken met geweldige foto's met hun hoefpartner in crime, maar klanten hiervoor terug krijgen ho maar. Dus steek je nog meer tijd om terug naar de tekentafel te gaan en te gaan sleutelen aan je sociale media, portfolioshoots te houden, prijzen aan te passen en samenwerkingen aan te gaan. Niets lijkt voor altijd constant effect te hebben, terwijl je concurrenten het altijd voor de wind lijken te gaan? 

'WAAROM LUKT HET MIJ NIET? WAT DOE IK VERKEERD?"

Je loopt roestig vast en twijfelt aan je kunnen en of je wel hiermee door moet gaan. Je plezier zakt steeds verder weg. Maar dat 🔥 en die ♥️ voor fotografie blijft branden. Je wilt je droom waarmaken om je paardenfotografiebedrijf serieus op te pakken als echt lekker lopend bijbaantje/part-time of zelfs full-time, maar je hebt hulp nodig. Het hoeft niet allemaal alleen.

Let me help you! 💪🏼

waarom kan ik jou helpen?

In 2015 stapte ik vol goede moed de wereld van de paardenfotografie binnen. Ik kwam al snel van een hele koude kermis thuis. De verwachting dat ik net als mijn concurrenten, zo leek het tenminste, wel gelijk klanten zou werven was een bubbel van een droom die uit elkaar klapte. De realiteit? Uren naast mijn studie moest ik steken om te leren hoe ik mezelf kon onderscheiden van de rest. Het was knetterhard werken en vol vallen en opstaan, maar beetje bij beetje kwamen de klanten daar. Dan had ik weer een piek van enorm veel klanten en dan waren ze allemaal weer verdwenen als sneeuw voor de zon. Die pieken en dalen hield ik niet vol en door alle ballen hoog te houden met fotografie, sociaal leven, een bijbaantje en een full-time studie viel ik om in een burn-out. 

Het moest 180 graden anders. Ik veranderde de hele insteek van mijn bedrijf. Ik ging minder hard werken, maar gerichter aan de slag met ondernemen, marketing en vooral mijn mindset. Ik leerde mijn energie te focussen op mezelf in plaats van de ander. Ik groeide en die kennis wil ik met alle liefde met je delen. Dit zodat jij energie overhoudt om je droom waar te maken!

* Vijf jaar ervaring in de paardenfotografiewereld. Ik zit in jouw wereld en stond in jouw schoenen!

* Communicatie en marketing achtergrond met betrekking tot studie en werk.

* Altijd bereikbaar voor een peptalk als persoonlijke cheerleader, als sparringspartner, als goudeerlijke spiegel en als coach die je de wereld gunt!

This could be you soon!

INVESTMENTS

Let's talk money

Hell yeah, ik word je persoonlijke cheerleader en sparringpartner! Wat beter dan dit te doen onder het genot van onze favoriete bezigheid; eten? Tijdens de heerlijke, inclusieve lunch* stop ik een persoonlijke motivatiepeper in je reet (excuse my language en no worries niet letterlijk) en gaan we samen aan de slag met je paardenfotografiebedrijf door te gaan duiken in je ondernemersskills en op jou persoonlijk. Zo kun je hierna weer met vernieuwde energie, ideeën en motivatie verder en echt knallend next level stappen maken!

Vanwege het Coronavirus zullen tot de horeca weer open gaat alle sessies plaatsvinden online via Zoom, Skype, Facetime of Google Hangouts.

De prijzen zijn allemaal inclusief BTW en lunch*. Voor sessies buiten de binnenstand van Utrecht of Houten reken ik reiskosten. Dus als je af wilt spreken bij jou thuis,  een restaurantje bij jou in de buurt of een restaurantje in het midden van onze beide routes komt er wel nog reiskosten bij de prijs. Mijn reiskosten(heen-terug) zijn met de auto (€ 0,23 cent per kilometer vanaf 3992 NZ) of met het openbaar vervoer vanaf het treinstation Houten.

* Lunch is niet inclusief bij de online persoonlijke cheerleading sessies.

ca. 1 uur

online Personal Cheerleading Session  €99 euro

INVESTMENT

Speciaal tijdens de Coronaperiode zijn de online personal cheerleading sessies in het leven geroepen! Deze sessie is helemaal voor jou als je kleine vragen hebt. 

* Tips over je foto's, bewerken, website of sociale media
* Je sociale media strategie bedenken
* Sparren over een idee of om tot een idee te komen
* het finetunen van je prijzen of je ideale klant
* Komend tot een onderscheidend aanbod passend bij jou

ik investeer in mezelf

ca. 1,5 uur

confidence boost Session  €134 euro

INVESTMENT

Perfect als je net die eerste stap van je onderneming hebt gezet, vol ideeën zit of met kleine vragen en een goede portie onzekerheid zit. No worries, I’ve got you! Tijdens deze lunchsessie kan je op een ontspannen en laagdrempelige manier jouw hart luchten bij mij. Ik geef je met liefde mijn visie en haal die kleine onzekerheden onderuit. De opties zijn eindeloos: van het samen sparren en brainstormen over ideeën om je te onderscheiden tot je advies geven over social media of het geven van feedback op je huidige foto’s. Na deze sessje ben jij er mentaal weer er helemaal klaar voor om enthousiast aan de slag te gaan met wat je het liefste doet: fotograferen!

give me confidence

ca. 2 uur (exclusief gratis intakegesprek)

problem killer boost  €247 euro

INVESTMENT

Oh nee, je onzekerheid neemt je hoofd helemaal over en zorgt ervoor dat je er even niet meer uitkomt. Herkenbaar? Dan heb jij deze sessie nodig! Van tevoren bespreken we in een online intakegesprekje waar ik jou bij kan helpen. Vervolgens gaan we op een ander moment samen werken aan jouw grootste struikelblok tijdens een lekkere lunch. Dit kan het aantrekken van je ideale klant zijn, het fotograferen, personal branding, je onderscheiden van andere paardenfotografen, je eigen waarde inzien, het lanceren van een toffe nieuwe dienst of het bepalen van je prijzen. Wat het ook is, samen zorgen we ervoor dat die beren op je weg naar succes niet weten hoe snel ze weg moeten komen! Ik deel al mijn kennis, tips en tricks met je op zo’n manier dat jij direct alles in de praktijk kan brengen zonder mentale blokkades. Na dit gesprek heb je unieke handvaten waarmee niet alleen je fotografiebedrijf gaat groeien, maar jij persoonlijk ook. Dus let’s boost that business of yours!

kill my problem

vanaf ca, 4 uur (exclusief intakegesprek en follow-up 

goalgetter traject vanaf €399 euro

INVESTMENT

Sta jij stil en lijkt er geen groei te verschijnen aan de horizon ondanks dat je er helemaal klaar voor bent? I’ve been there, maar ik ga je helpen! Dit is een uitgebreidere en intensievere versie van de ‘Problem Killer Boost’. Hier gaan we namelijk echt actief aan de slag om jouw dromen waar te maken door samen doelen te stellen. Ik word naast jouw persoonlijke cheerleader en sparringspartner ook je persoonlijke stok achter de deur! We kunnen samen aan de slag met het aanpakken van meerdere problemen waar je tegenaan loopt, waarbij we niet alleen zullen ingaan op de oplossing maar ook het gesprek aangaan met je onzekere mindset. Dit traject is daarnaast ook geschikt als je iets wilt lanceren, waarbij ik je coach en met je meedenk van idee tot launch! Na aanleiding van het intakegesprek bepalen we samen hoe lang het traject zal duren met betrekking tot het aantal sessies die je wilt en nodig hebt. Alles wat jij nodig hebt om jouw paardenfotografiebedrijf een (hernieuwde) kickstart te geven - I’ll be there for you!

i need this girl

neem contact op via het contactfomulier

01

Samen bespreken we je wensen

02

We prikken een datum en eventueel een locatie

03

Ik stuur een vragenlijst om je beter te leren kennen en te helpen.

04

Jaaa, onze sessie wordt in een woord geweldig! 🥳

05

Ik blijf bereikbaar voor je kleine vragen en voor een motivatieboost

06

Working Together

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!