Menu

Money mindset: prijzen bepalen
e-bookcursus

Deze onderwerpen gaan we samen tackelen:
1. Mindset over jezelf
2. Mindset over ondernemen
3. Mindset over geld
4. Prijs berekenen door middel van een uurtarief
5. Prijssoorten
6. Prijsmodellen (bijvoorbeeld meerdere pakketten of een enkel pakket aanbieden)
7. Prijs zelf leren ownen en geloven
8. Prijs communiceren

Heb jij je prijzen bepaald door te kijken naar de prijzen van andere paardenfotografen? Jep, steek je hand maar op. Je bent niet de enige (me included). Het bepalen van je prijzen voor je fotoreportage, meeloopdag of zelfs een foto blijkt voor velen een enorm struikelblok.

In deze e-bookcursus 'Money Mindset: Prijzen bepalen' neem ik je in 68 pagina's stap voor stap, van begin tot eind, mee hoe jij zelf tot een killerprijs komt waar je 100% achter staat. We pakken gelijk de oorzaak mee door niet alleen in te gaan op het praktische gedeelte van je prijzen bepalen, maar vooral ook de mentale blokkades die erachter schuilen. Ik geef je praktische tips, oefeningen, voorbeelden en uitleg. Doordat de cursus in de vorm van een e-book is, kan je de cursus op je eigen tempo volgen en dus helemaal zelf aan de slag gaan waneer jij wilt! 

€ 34,95

SEND >

Wat leuk dat je contact wilt opnemen met mij! Ik doe elke keer een vreugdedansje als ik een mailtje binnen krijg, dus je maakt mij hier ontzettend blij mee. Je kunt voor boekingen, vragen, het aanmelden voor een fotoreis en voor overige berichtjes het onderstaande contactformulier invullen. Tot snel!

Dankjewel voor je bericht! Ik ga mijn happy dance voorbereiden!

Hi, let's chat!

Mag ik jou helpen groeien? Let's make some magic together!